Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет за музика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съвет за музика

здр извиняваите за правописа вупроса ми е в колата сум свирзал този усилввател http://www.hifi-pictures.net/base-ca...A-4080/amp.htm и басс колоната е тундер 150w казаха ми 4е мога да сасипа акумолатора така друг ми каза 4е усливатела не толкова силен да му се тура кондензатор и няма проблем затова се допитвам до вас колата е алфа 146 1.9тд акумолатора е 75ампера а динамото по каталог пи6е 4е е 90ампера как да провера дали има проблем и дали му гулта яко тока на акумолатора 6тото е 4исто нов и неизкам да го прееба някак си се замерва ли
    ?

Нищо няма да съсипеш, просто не го пускай на загасена кола.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

благодаря ти колега

Comment

Колега аз съм с 145 1,4ts, акомулатора е много малък (незнам дали и 50 ампера има) и имам 300вата туба + около 200вата средни и високи. На загасен двигател съм е държал около 2 часа на 30(от 60 мах) после никакъв проблем с паленето (акомулатора не е от най-здравите - ако 1 седмица не е карам пада). Единственния проблем при мен е вечер когато карам на къси+дълги+халогени и изпържа музиката на 45-50 и ми гаснат дългите . Карай си е така не ти трябват кондензатори или ново динамо и тн.

Comment

Working...
        X